2024-05-27

Är du en driven och lösningsorienterad utesäljare?

Jicon Works i Laholm är inne i en expansiv fas och söker nu en driven och lösningsorienterad utesäljare till vår filial i Laholm.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som utesäljare på Jicon Works är du en nyckelperson för företaget som ansvarar för att skapa förtroende för företaget och dess produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från den första kundkontakten till avslutandet av affären i form av prospektering av kunder, presentation av företaget och dess produkter, hantering av kontakter via telefon, e-post, möten och kundbesök. I ditt arbete är det viktigt att du kan skapa långsiktiga relationer med kunderna som bygger på förtroende, där du förstår deras behov och kan erbjuda dem den bästa lösningen.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
· Ansvara för att genomföra kundbesök i enlighet med en överenskommen besöksbudget

· Uppsöka och bearbeta nya kunder samt underhålla befintliga

· Du skall se till att budgeten uppfylls på månadsbasis där du månadsvis följer upp och analyserar det egna säljresultatet inkluderat lönsamhetsanalyser

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som är bekant med branschen och uppskattar ett existerande kontaktnät. Du älskar försäljning och har ett stort driv att ständigt göra det där lilla extra. Du kommer att vara en viktig del i ett expansivt team vilket ställer krav på ansvarstagande men som även ger dig friheten att planera dina egna dagar. För att trivas i rollen som utesäljare bör du gilla att jobba med människor i ett högt tempo.

Vårt erbjudande
Jicon Works är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du har stora möjligheter att själv påverka din roll och har fina utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Ditt personliga driv kommer att både uppskattas och uppmuntras i en organisation där det alltid finns nya utmaningar.

Om Jicon Works
Jicon Works är en fristående järnhandel som förser bygg, industri och förvaltning med kundanpassat sortiment. Sedan starten har företag och hantverkare förlitat sig på vår expertis, kvalité och service. För oss handlar det inte bara om produkterna – vi är stolta över de samarbeten vi bygger upp och de lösningar vi levererar.

Om du är intresserad, hör av dig med personligt brev och CV till jobb@jicon.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-06-15.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Markus Jönsson, på telefon 0709 – 255 165.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placeringsort: Laholm
Omfattning: Heltid 40 tim/veckan
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansök senast: 2024-06-15