Hoppa till innehåll

Utesäljare Malmö

  MALMÖ. Till vår filial i Malmö söker vi nu en driven och lösningsorienterad utesäljare.

  Som utesäljare på Jicon Works är du en nyckelperson för företaget som ansvarar för att skapa förtroende för företaget och dess produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från den första kundkontakten till avslutandet av affären i form av prospektering av kunder, presentation av företaget och dess produkter, hantering av kontakter via telefon, e-post, möten och kundbesök. I ditt arbete är det viktigt att du kan skapa långsiktiga relationer med kunderna som bygger på förtroende, där du förstår deras behov och kan erbjuda dem den bästa lösningen.

  Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

  • Ansvara för att genomföra kundbesök i enlighet med en överenskommen besöksbudget
  • Uppsöka och bearbeta nya kunder samt underhålla befintliga
  •  Du skall se till att budgeten uppfylls på månadsbasis där du månadsvis följer upp och analyserar det egna säljresultatet inkluderat lönsamhetsanalyser

  Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

  Vi söker dig som är bekant med branschen och uppskattar ett existerande kontaktnät. Du älskar försäljning och har ett stort driv att ständigt göra det där lilla extra. Du kommer att vara en viktig del i ett expansivt team vilket ställer krav på ansvarstagande men som även ger dig friheten att planera dina egna dagar. För att trivas i rollen som utesäljare bör du gilla att jobba med och mot människor ett högt tempo.

  Vårt erbjudande

  Jicon Works är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du har stora möjligheter att själv påverka din roll och har fina utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Ditt personliga driv kommer att både uppskattas och uppmuntras i en organisation där det alltid finns nya utmaningar och som är öppen för förbättring.

  Om Jicon Works

  Jicon Works är en fristående järnhandel som förser bygg, industri och förvaltning med kundanpassat sortiment. Sedan starten har företag och hantverkare förlitat sig på vår expertis, kvalité och service. För oss handlar det inte bara om produkterna – vi är stolta över de samarbeten vi bygger upp och de lösningar vi levererar.

  Om du är intresserad, hör av dig med personligt brev och CV till jobb@jicon.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

  För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Nicklas Borging, på telefon 070-742 90 79.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Omfattning: Heltid 40 tim/veckan
  Placeringsort: Malmö
  Lön: Enligt överenskommelse
  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Ansök senast: 2022-11-30

  © 2021 Jicon Works AB | Org. nr: 556785-4285 | Gamla Kungsbackavägen 15, 431 61 Mölndal
  Integritetspolicy