Hoppa till innehåll

Master Data Admin Mölndal

MÖLNDAL. Jicon Works är inne i en expansiv fas och söker nu en noggrann, strukturerad, affärs- och utvecklingsinriktad Master Data Administrator.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

I rollen som Master Data Administrator ingår du i vår IT-avdelning och ansvarar för att kvalitetssäkra och förvalta all masterdata som är kopplad till verksamheten. Arbetsuppgifterna innebär både rutinuppgifter och dagliga utmaningar som ställer krav på ansvarstagande, uthållighet och engagemang. Tjänsten innebär också daglig hantering av frågor från medarbetare och leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

  • Kvalitetssäkra och registrera nya artiklar i interna system och webbshoppen
  • Kontinuerligt organisera, underhålla och förbättra befintliga data
  • Hantera prisuppdateringar från leverantör
  • Stötta organisationen med affärssystemet
  • Ansvara för export/import av produktdata mot olika system
  • Utveckla och effektivisera arbets- och dataprocesser inom och utom avdelningen
  • Delta och vara drivande i integrationsprojekt

Kompetenser, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet från liknande roll inom datahantering. Du kommer att vara en viktig del i ett litet team vilket ställer krav på ansvarstagande och stabilitet. För att trivas bör du vara bekväm med att prioritera projekt utifrån ett helhetsperspektiv i en prestigelös arbetsmiljö med korta beslutsvägar där egna initiativ värdesätts. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser även att du trivs att arbeta med frihet under eget ansvar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann och jobbar strukturerat och metodiskt samtidigt som du är serviceorienterad. Det är också viktigt att du är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete och kan klara av att hålla många bollar i luften under en arbetsdag.

Vi förutsätter att du har goda allmänna datorkunskaper, har erfarenhet från affärssystem samt mycket goda kunskaper i Excel.

Vårt erbjudande

Jicon Works är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du har stora möjligheter att själv påverka din roll och har fina utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Ditt personliga driv kommer att både uppskattas och uppmuntras i en organisation där det alltid finns nya utmaningar och som är öppen för förbättring.

Om Jicon Works

Jicon Works är en fristående järnhandel som förser bygg, industri och förvaltning med kundanpassat sortiment. Sedan starten har företag och hantverkare förlitat sig på vår expertis, kvalité och service. För oss handlar det inte bara om produkterna – vi är stolta över de samarbeten vi bygger upp och de lösningar vi levererar.

Om du är intresserad, hör av dig med personligt brev och CV till jobb@jicon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut så vänta inte med din ansökan.

Nyhetsbrev

Förtur till kampanjer, erbjudanden & nyheter

© 2021 Jicon Works AB | Org. nr: 556785-4285 | Gamla Kungsbackavägen 15, 431 61 Mölndal
Integritetspolicy