Hoppa till innehåll

Magnus Bergsman tillträder som ny VD

Magnus Bergsman tar över rollen som VD

MÖLNDAL. Vi vill tacka vår grundare Gunnar Kristensson som idag lämnar över ledarskapet till Magnus Bergsman. Efter mer än tre decennier som VD tar Gunnar nu ett steg åt sidan för att fokusera på andra arbetsuppgifter inom bolaget.

Jicon Works grundades av Gunnar Kristensson 1989 och vi har sedan dess varit en utmanare i branschen med fokus på stort engagemang och hög servicegrad gentemot kund. Tack vare gott ledarskap är vi idag en väl etablerad partner till byggbranschen i Västsverige.

”Det har varit en både utmanande och härlig resa,” säger Gunnar. ”Framförallt att bygga teamet, samt de dagliga kontakterna med alla kunder och partners, har varit det som betytt mest för mig genom åren. Vår viktigaste framgångsfaktor har varit att sätta ambitiösa mål som vi sedan arbetat hårt för att uppnå. Jag vill önska Magnus lycka till i sin nya roll och ser fram emot att se vart de kommande åren kommer ta oss.”

Sedan samgåendet med Supply i Sverige AB i januari 2020 har vi arbetat på en ambitiös utvecklingsplan där bland annat vårt team nästan har fördubblats och kompletterats med nya kompetenser, en ny butik har etablerats på Hisingen och vår närvaro stärkts genom fler kommunikationskanaler samt en uppdaterad och moderniserad varumärkesidentitet. Nästa etapp på vår resa innebär ökade satsningar inom logistik, digitalisering och kompetensutveckling -. alltid med vårt kundnära arbetssätt i fokus.

”Det känns oerhört spännande att ta vid denna framgångresa och fortsätta utveckla bolaget. Vi kommer arbeta med att strukturera och organisera verksamheten där det behövs, för att säkerställa en plattform för fortsatt tillväxt och jag ser en fantastisk potential i att utveckla våra affärsrelationer med både kunder och leverantörer. Jag vill passa på att önska Gunnar en välförtjänt sommarsemester så ses vi när Gunnar är tillbaka på sensommaren i sin nya roll som Senior Advisor.” säger Magnus Bergsman.

Nyhetsbrev

Förtur till kampanjer, erbjudanden & nyheter

© 2021 Jicon Works AB | Org. nr: 556785-4285 | Gamla Kungsbackavägen 15, 431 61 Mölndal
Integritetspolicy