Hoppa till innehåll

Fönstervagn med robust konstruktion

JICON WORKS. Vi fortsätter att utöka vårt sortiment och kan nu erbjuda en svensktillverkad och högkvalitativ fönstervagn.

Fönstervagn från Jicon Works

Med denna högkvalitativa fönstervagn från svenska LT konstruktion transporterar ni enkelt tunga fönster, dörrar, byggskivor men även madrasser, reklamskyltar eller TV-skärmar och liknande material.

Fönstervagnen är försedd med en vippboggi som gör att hjulen rullar oberoende av varandra och utjämnar ojämnheter som t.ex. trösklar och lösa brädbitar. Boggin är låsbar i tre olika lägen för att underlätta tvära svängar och ger möjlighet att forcera större hinder som en trottoarkant eller liknande.

Fönstervagn som imponerar

De stora lufyfyllda gummihjulen bidrar till en mjuk gång och gör fönstervagnen lätt att manöverera även i trånga utrymmen.

Med ett enkelt grepp klarar en en person av att enkelt transportera ett fönster i 150 kilosklassen utan att rygg och axlar tar skada eller riskera <.

Detta är en fönstervagn som imponerar med sin robusta konstruktion, rostfria material, och långa livslängd.

Besök någon av våra butiker eller kontakta din säljare för mer information. Fönstervagnen finns i lager och till försäljning från och med idag.

Nyhetsbrev

Förtur till kampanjer, erbjudanden & nyheter

© 2021 Jicon Works AB | Org. nr: 556785-4285 | Gamla Kungsbackavägen 15, 431 61 Mölndal
Integritetspolicy