Hoppa till innehåll

Chaufför Mölndal

MÖLNDAL. Jicon Works befinner sig på en spännande tillväxtresa och fortsätter att expandera. Just nu söker vi två Chaufförer med B-körkort till våra turbilar.

Som chaufför på Jicon Works har du en viktig roll – att ge våra kunder bästa service och vara företagets varumärke utåt på byggarbetsplatsen. Den största delen av ditt arbete kommer du köra någon av våra egna turbilar och leverera ut det material våra kunder runtom i Göteborg behöver på sina arbetsplatser.

I rollen som chaufför arbetar du i huvudsak med:

  • transport- och ruttplanering,
  • leveransförberedelser i form av packning och lastning,
  • hämtning och distribution av kundorder och material.

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

  • ha ett stort säkerhetsmedvetande, vara flexibel samt lösningorienterad,
  • har fömåga att skapa goda relationer med såväl vår egen personal som våra kunder,
  • B-körkort, samt vana att köra bil,
  • goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser även att du trivs att arbeta med frihet under eget ansvar.

Vårt erbjudande

Jicon Works är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du har stora möjligheter att själv påverka din roll och har fina utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Ditt personliga driv kommer att både uppskattas och uppmuntras i en organisation där det alltid finns nya utmaningar och som är öppen för förbättring.

Om Jicon Works

Jicon Works är en fristående järnhandel som förser bygg, industri och förvaltning med kundanpassat sortiment. Sedan starten har företag och hantverkare förlitat sig på vår expertis, kvalité och service. För oss handlar det inte bara om produkterna – vi är stolta över de samarbeten vi bygger upp och de lösningar vi levererar.

Om du är intresserad, hör av dig med personligt brev och CV till jobb@jicon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi går igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut så vänta inte med din ansökan.

Nyhetsbrev

Förtur till kampanjer, erbjudanden & nyheter

© 2021 Jicon Works AB | Org. nr: 556785-4285 | Gamla Kungsbackavägen 15, 431 61 Mölndal
Integritetspolicy