Butikspersonal Hisingen

HISINGEN. Nu söker vi dig som vill jobba med butikssälj på Göteborgs goaste järnhandel! Till vår butik på Exportgatan 47C i Göteborg söker vi dig som vill anta utmaningen som butikssäjare hos oss. Tidigare erfarenhet av bygg och järnhandel är en fördel men alla måste… Läs mer »Butikspersonal Hisingen

Nytt nummer ute nu!

JICON WORKS. Nu är vår nya fullspäckade kampanjtidning ute! Fylld med massor av spännande nyheter och otroliga erbjudanden för den våta och kalla delen av året. Besök någon av våra butiker i Mölndal & Hisings Backa eller ring din personliga säljare för att ta del… Läs mer »Nytt nummer ute nu!

Sommaröppettider

JICON WORKS. Våra butiker har öppet hela sommaren men med lite förändrade öppettider. Mellan 12 juli till 6 augusti (v.28 – v.31) gäller följande öppettider för butikerna i Mölndal och Hisings Backa. Vi önskar alla våra kunder en glad sommar!

Välkommen på frukost

Det sägs att frukosten är dagens viktigaste mål. Därför bjuder vi i nästa vecka på frukost i nya filialen på Exportgatan.

Butikssäljare Hisingen

HISINGEN. Nu söker vi dig som vill jobba med butikssälj på Göteborgs goaste järnhandel! 2021-06-01: Denna tjänst är tillsatt. Tack för visat intresse. Vi har öppnat en ny butik på Exportgatan 47C i Göteborg och nu söker vi dig som vill anta utmaningen som butikssäjare… Läs mer »Butikssäljare Hisingen